Tuesday 26 May 2020

Pengesa mes deteve

Pengesa mes deteve Ai i lejoi dy detet të puqen ndërmjet vete. Er- Rrahman 19. Ndërmjet atyre të dyve është një pengues që ata të dy nuk e kapërcejnë. Er-Rrahman 20. Në lidhje me hulumtimet nëndetare që bëri shkencëtari i […]

Continue Reading...

Trashësia) Diametri i Botës dhe Kozmosit

O turmë e xhinëve dhe e njerëzve, nëse keni mundësi të dilni përtej kufijve të qiejve e të tokës, depërtoni pra, po nuk mundeni vetëm me ndonjë fuqi