Tuesday 18 February 2020

KRIJIM I MËNYRËS ÇIFTE

I pastër nga të metat është Ai që krijoi të gjitha llojet (çiftet) nga çka mban toka, nga vetë ata dhe nga çka ata nuk dinë. Ja Sin – 36 Fjala “Ezvac”që kalon në ajet është shumësi i ”zevc” dhe […]

Continue Reading...