Tuesday 19 May 2020

FRYMËMARRJA DHE FOTOSINTEZA

Procesi i dhënies dhe marrjes, domethënë frymëmarrja, me një formë më të thjeshtë mundë të përshkruhet procesi i thithjes së oksigjenit nga gjallesa dhe nxirja e dyoksid karbonit. Mirë po, me frymëmarrjen mëngjesi çfarë lidhshmërie ka vallë? Për se këto […]

Continue Reading...